Tottenham – Man United

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tottenham fortsätter tappa poäng i toppstriden och hittas numer på femteplatsen som leder till Europa Leauge-spel. Laget har knappast någon toppform för tillfället. Sist fick de bara oavgjort mot League Two-klubben Newport County i FA-cupen. De får därför till ett onödigt omspel, så tätt matchandet redan är. Innan dess, spelade klubben oavgjort mot Southampton. Tottenham lär få det tufft ikväll.

Manchester United har på allvar hittat formen. Det nya året har varit väldigt bra för gästernas del. Fem vunna matcher av fem möjliga och på det, har man fem hållna nollor. Schemat har inte har varit av det tuffaste slaget, men den statistiken kan inte snackas bort hur som helst. Ska bli mycket intressant att se vad Romelu Lukaku och nyförvärvet Alexis Sanchez, med flera, kan åstadkomma framåt i banan.

Jag spelar på Man United +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,93 @ ComeOn.

  • Match: Tottenham – Man United
  • Speltips: Man United +0,25 mål (AH)
  • Odds: 1,93 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 31/1

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar