Shakhtar Donetsk – Roma

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Shaktar Donetsk placerar sig, inte helt oväntat på förstaplatsen i ukrainska Premier League. Laget har etablerat sig ordentligt ute i Europa och tillhör dessutom eliten. I fem utav deras sex gruppspelsmatcher har matcherna slutat med tre eller fler mål. Shakthar Donetsk är såklart medvetna om segerns innebörd för dess utgångsläge i returmatchen. Chanserna för avancemang till kvartsfinalen kommer avgöras här.

Roma hittas på tredjeplatsen i Serie A. Gruppspelet till åttondelen var en stor succé. En förstaplats blev det, före klubbar som Chelsea och Atlético Madrid. Fruktansvärt imponerande. Överlag ser italienarna ut att stå relativt starkt. Efter en tid med sämre resultat i ligaspelet, fick Roma islossning mot Benevento. Matchen slutade 5-2 och man fick återigen ordning på målskyttet. Laget har gott om offensiva kvaliteter.

Jag spelar på över 2,25 mål (Asian Handicap) till 1,74 @ ComeOn.

  • Match: Shakhtar Donetsk – Roma
  • Speltips: Över 2,25 mål (AH)
  • Odds: 1,74 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 21/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar