Villarreal – Lyon

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Villarreal är sjätteplacerade i Primera Division. Laget tillhör givetvis en av de större titelaspiranterna i Europa League. Uppförsbacken är brant för hemmalaget när de gästas av fransmännen. Förra matchen förlorades med 3-1. Självklart är Villarreal inte helt körda. Man har kapacitet och fördel av hemmaplan. Att hämta in ett sånt här tvåmålsunderläge, större under har inträffat. Formen är dock inget bra.

Lyon är tabellfyra i franska Ligue 1. Gästerna borde ses som klara favoriter till att avancemang och som matchen kan komma att utvecklas, där Villarreal bli desperata, får övervikt framåt och riskerar att såras bakåt. Gästerna har Marcal avstängd medan Villarreal har en kvintett bestående av Andrés Fernández, Rúben Semedo, Bruno Soriano, Nicola Sansone samt Ramiro Guerra på skadelistan.

Jag spelar på Lyon +0,5 (Asian Handicap) till 1,88 @ bet365.

  • Match: Villarreal – Lyon
  • Speltips: Lyon +0,5 (AH)
  • Odds: 1,88 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar