Villarreal – Lyon

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Villarreal är sjätteplacerade i Primera Division. Laget tillhör givetvis en av de större titelaspiranterna i Europa League. Uppförsbacken är brant för hemmalaget när de gästas av fransmännen. Förra matchen förlorades med 3-1. Självklart är Villarreal inte helt körda. Man har kapacitet och fördel av hemmaplan. Att hämta in ett sånt här tvåmålsunderläge, större under har inträffat. Formen är dock inget bra.

Lyon är tabellfyra i franska Ligue 1. Gästerna borde ses som klara favoriter till att avancemang och som matchen kan komma att utvecklas, där Villarreal bli desperata, får övervikt framåt och riskerar att såras bakåt. Gästerna har Marcal avstängd medan Villarreal har en kvintett bestående av Andrés Fernández, Rúben Semedo, Bruno Soriano, Nicola Sansone samt Ramiro Guerra på skadelistan.

Jag spelar på Lyon +0,5 (Asian Handicap) till 1,88 @ bet365.

  • Match: Villarreal – Lyon
  • Speltips: Lyon +0,5 (AH)
  • Odds: 1,88 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!