Troja – Pantern

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Troja/Ljungby hittas på elfteplatsen, ingenmansland i HockeyAllsvenskan. Laget är formstarka med två raka segrar, där man höll nollan senast borta mot Vita Hästen. Egentligen endast ett platt fall, torsken (1-6) borta mot Karlskoga under de senaste sex matcherna. Man är hemmastarka och ligger faktiskt på fjärdeplatsen i tabellen när det gäller hemmaplan. Klubben vann mot bland annat Leksand (6-1).

Pantern innehar fjärdeplatsen. Skåningarna har emellertid skeppat iväg de bästa spelarna till höger och vänster. Grundstyrkan och lagsammanhållningen verkar har ruckats. Till slut kommer verkligheten ikapp även Pantern, och de lär snart har dansat färdigt i HockeyAllsvenskans absoluta toppstrid. Gästerna har gjort sig av med bland annat deras före detta målkungar Olle Liss o Sebastian Strandberg.

Jag spelar på raka ettan till 1,92 @ betway.

  • Match: Troja – Pantern
  • Speltips: Troja (1)
  • Odds: 1,92 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/2

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar