Troja – Pantern

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Troja/Ljungby hittas på elfteplatsen, ingenmansland i HockeyAllsvenskan. Laget är formstarka med två raka segrar, där man höll nollan senast borta mot Vita Hästen. Egentligen endast ett platt fall, torsken (1-6) borta mot Karlskoga under de senaste sex matcherna. Man är hemmastarka och ligger faktiskt på fjärdeplatsen i tabellen när det gäller hemmaplan. Klubben vann mot bland annat Leksand (6-1).

Pantern innehar fjärdeplatsen. Skåningarna har emellertid skeppat iväg de bästa spelarna till höger och vänster. Grundstyrkan och lagsammanhållningen verkar har ruckats. Till slut kommer verkligheten ikapp även Pantern, och de lär snart har dansat färdigt i HockeyAllsvenskans absoluta toppstrid. Gästerna har gjort sig av med bland annat deras före detta målkungar Olle Liss o Sebastian Strandberg.

Jag spelar på raka ettan till 1,92 @ betway.

  • Match: Troja – Pantern
  • Speltips: Troja (1)
  • Odds: 1,92 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/2

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!