Leicester – Stoke

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Leicester innehar åttondeplatsen i Premier League. De är tio poäng före gästande Stoke i tabellen, står klart starkare och spelarmaterialet värderas givetvis snäppet vassare. Hemma-/bortafaktorn spelar en betydande roll. Under 2018 har klubben visat framfötter när de spelat hemma på King Power Stadium. Man har vunnit fyra matcher och spelat en oavgjord. Nollan är hållen i fyra av dessa.

Stoke skulle åka ur Championship om Premier League hade avslutats idag. Man är nästjumbo i tabellen och arbetar därmed fortsatt under hård press. Det hela är dock långtifrån kört! Den undre halvan är för tillfället väldigt jämn och till säker mark har Stoke så lite som två poäng. Stoke har dock sämst statistik på resande fot i hela Premier League. En vinst, tre oavgjorda och nio förluster är inte särskilt bra.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ NordicBet.

  • Match: Leicester – Stoke
  • Speltips: Leicester (1)
  • Odds: 1,75 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 13:30, 24/2

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!