Arsenal – Man City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Arsenal behöver andrum. Som tabellsexa med ett betydande avstånd till topp fyra, lär hemmalaget inte nå ut i Champions League via Premier League. Deras chanser blir istället i Europa League. Den inhemska cupfotbollen är området som Gunners varit lyckosamma i under senaste åren. Arsenal brukar vanligtvis överskattas mot City, mot vilka huvudstadsklubben har förlorat tre av de fem senaste matcherna.

Manchester City skickades chockartat ut ur FA-cupen av Wigan i veckan och därför förstoras betydelsen av den här cupfinalen. Annars är det bara positivt i klubben, annat kan det inte vara. Premier League-titeln är mer eller mindre klar och Champions League-slutspelet inleddes på bästa möjliga sätt med en 4-0-kross av schweiziska Basel 4-0 på bortaplan. Manchester City är det klart bättre laget.

Jag spelar på raka tvåan till 1,85 @ betway.

  • Match: Arsenal – Man City
  • Speltips: Man City (2)
  • Odds: 1,85 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 25/2

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar