Milan – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Milan befinner sig numer på sjundeplatsen i Serie A-tabellen. Från krisrubriker och sparkad tränare till medvind, starka resultat i ligaspelet, Europa och en finalplats i Coppa Italia. Gennaro Gattuso som man hämtade in på tränarposten i november, förra året, ska ha heder för kraftsamlandet av spelartruppen. Milans chanser att nå ut till Champions League är fortfarande störst via just Europa League.

Arsenal har tappat exakt allt. Buropen blir alltmer högljudda mot tränaren Arséne Wenger efter att ha förlorat fyra raka matcher, däribland mot svenska Östersund, hemma i EL-slutspelet. Trots att Gunners ändock avancerade vidare kan det inte bortförklaras. Ett brutalt fiasko. Det är uppenbart att gästerna övervärderas på grund av deras namn och historia. Hemmalaget känns bättre och är formstarkare.

Jag spelar på raka ettan till 2,15 @ William Hill.

  • Match: Milan – Arsenal 
  • Speltips: Milan (1)
  • Odds: 2,15 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/3

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar