Girona – Deportivo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Girona är Primera Divisions stora utropstecken. Laget var hårt bottentippade, som en stor kandidat till att ramla ur högstaserien. Girona har istället imponerat, resan har varit uppseendeväckande och de ser ut att kunna ta en plats till Europa. Laget är formstarka och ikväll gästas de av tabellens nästjumbo Deportivo. Hemmalaget har mycket goda möjligheter att kunna vinna kvällens match.

Deportivo innehar istället en utav nedflyttningsplatserna, närmare bestämt nittondeplatsen. Gästerna har inte vunnit på 19 matcher och har 1-3-9 i bortafacit över hela spelåret och kommer alltså nu stå på andra sidan planhalvan. Man kan inte annat än att se värdskapet som klara favoriter. Girona har skrapat ihop mer än dubbla skörden av Deportivos. Svårsmält fakta, så stor succé som nykomlingen gjort.

Jag spelar på Girona -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,88 @ bet365.

  • Match: Girona – Deportivo
  • Speltips: Girona -0,75 (AH)
  • Odds: 1,88 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 9/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar