Arsenal – Milan

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Arsenal skrällde i första matchen mot Milan. Laget plockade med sig en 2-0-seger hem ifrån Italien och situationen ser väldigt positiv ut. Lagets mardrömssvit bröts och strax därefter följdes bortasegern upp av en 3-0-kross av Watford. Alexandre Lacazette och Pierre-Emerick Aubameyang är disponibla för spel och det kommer tunna ut offensiven, men tillbaka i spel är Hector Bellerin samt Nacho Monreal.

Milan måste vinna med minst två mål på bortaplan. En mindre delikat situation och det kommer krävas en storartad insats för att vända på siffrorna. Italienarna står emellertid stärkta med deras fina form och är medvetna om vilka djupa dalar Arsenal har en tendens att hamna i. Gästerna kommer behöva satsa allt framåt, vilket kommer göra dem sårbara. Hemmalaget har goda chanser att vinna ikväll.

Jag spelar på raka ettan till 2,08 @ betsafe.

  • Match: Arsenal – Milan
  • Speltips: Arsenal (1)
  • Odds: 2,10 @ betsafe
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:05, 15/3

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar