Södertälje – Björklöven

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Södertälje gästas av Björklöven hemma på Scaniarinken i näst sista omgången av slutspelsserien i det hockeyallsvenska kvalet och det finns ingen tid kvar att spilla. Södertälje skuggar Björklöven och har två poäng att ta igen med två matcher kvar att spela. Efter två raka segrar, har Södertälje plötsligt chans på avancemang och därigenom möjligheten att plocka SHL-platsen. Klubben måste emellertid vinna här.

Björklöven leder serien och kan skaffa sig ett oerhört bra utgångsläge på avancemang vid en seger här. Gästerna har imponerat under slutspelsserien och står på åtta inspelade poäng efter två vinster och en förlängningsvinst mot den kanske tuffaste konkurrenten Oskarshamn. Offensiva, formstarka Björklöven med tolv mål på tre matcher, lär gasa på här. Båda lag går för segern och matchen blir sannolikt målrik.

Jag spelar på över 4,5 mål till 1,91 @ betsson.

  • Match: Södertälje – Björklöven
  • Speltips: Över 4,5 mål
  • Odds: 1,91 @  betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/3

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!