Södertälje – Björklöven

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Södertälje gästas av Björklöven hemma på Scaniarinken i näst sista omgången av slutspelsserien i det hockeyallsvenska kvalet och det finns ingen tid kvar att spilla. Södertälje skuggar Björklöven och har två poäng att ta igen med två matcher kvar att spela. Efter två raka segrar, har Södertälje plötsligt chans på avancemang och därigenom möjligheten att plocka SHL-platsen. Klubben måste emellertid vinna här.

Björklöven leder serien och kan skaffa sig ett oerhört bra utgångsläge på avancemang vid en seger här. Gästerna har imponerat under slutspelsserien och står på åtta inspelade poäng efter två vinster och en förlängningsvinst mot den kanske tuffaste konkurrenten Oskarshamn. Offensiva, formstarka Björklöven med tolv mål på tre matcher, lär gasa på här. Båda lag går för segern och matchen blir sannolikt målrik.

Jag spelar på över 4,5 mål till 1,91 @ betsson.

  • Match: Södertälje – Björklöven
  • Speltips: Över 4,5 mål
  • Odds: 1,91 @  betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar