Växjö – Brynäs

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Växjö Lakers har förtjänat deras tydliga favoritskap inför söndagens första match i åttondelsfinalen. De har sedan seriesegern säkrades för dryg vecka tillbaka, väntat och vilat inför det kommande slutspelet. Det innebär att Sveriges kanske bästa lag för tillfället, förmodligen är redo för resan till SM-guldet. Laget håller en helt annan standard än övriga SHL-lag. Nämnvärt att Lakers är guldfavoriter.

Brynäs slutade tia i SHL och som med lite tur och mycket inställning lyckades slå Luleå i åttondelen. Men klasskillnaden mellan de här båda lagen borde vara extremt tydlig. Gästerna lär få det tufft i detta möte mot ett hemmalag som har klart minst antal insläppta mål under säsongen och där det offensiva spelet håller en helt annan klass. Efter en tuff matchserie mot Luleå lär Brynäs vara lite trötta.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ Unibet.

  • Match: Växjö – Brynäs
  • Speltips: Växjö (1)
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 15:00, 18/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!