Frölunda – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda Indians ska inför kvartsfinalen mot Malmö anses vara stora favoriter. De har under en större del av säsongen, varit relativt jämna och hakat på toppen. Då ska det nämnas att Frölundas avstånd upp till seriesegrarna Växjö Lakers givetvis var milslångt. Under avslutningen på grundserien imponerade göteborgarna och Frölunda visade den styrka som man besitter. För tillfället är formen god.

Malmö Redhawks är sannerligen inte kända som ett speciellt jämnt lag och har problem att hitta en hög och jämn nivå i sina prestationer. Med det sagt har skåningarna väldigt höga toppar och kan i princip slå samtliga lag. Om formen sitter helt på plats inför slutspelet kan det bli en rolig skånsk resa under denna vår. Känslan är dock att det finns lite frågetecken kring Malmö och att Frölunda är snäppet vassare.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ bet365.

  • Match: Frölunda – Malmö
  • Speltips: Frölunda (1)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 19/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar