Brynäs – Växjö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brynäs hade inte mycket att säga till om i första kvartsfinalmatchen mot Växjö. Det var klasskillnad, där smålänningarna vann med 4-1. Det som trots allt är positivt, är att gästriklänningarna hittat formtoppen inför slutspelet. Brynäs dåliga avslutning i seriespelet, gav många frågetecken inför åttondelsfinalen. Ett Styrkebesked att slå ut Luleå, men hemmalagets form räckte inte hela vägen i den senaste matchen.

Växjö Lakers kommer såklart försöka göra matchserien mot Brynäs så kort som möjligt. Man kan räkna med att Lakers kommer gå för seger även i kvällens match. Föga förvånande är att Växjö, det klart bästa bortalaget med 17 vinster på sina 26 bortamatcher under grundserien och 56 inspelade poäng på 26 bortamatcher ger också ett snitt på klart över två poäng per match. Dessa siffror säger ju allt.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ betway.

  • Match: Brynäs – Växjö
  • Speltips: Växjö (2)
  • Odds: 2,00 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/3

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar