Brynäs – Växjö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brynäs måste nästan vinna lördagseftermiddagens match eftersom dagens gäster har chansen att ta ledningen med 3-1 i denna kvartsfinal och avgöra matchserien, redan idag. Efter segern i match två såg hemmalaget ut att möjligen kunna kämpa emot och göra kvartsfinalen till en jobbig resa för Växjö, men efter lagens senaste möte i Småland känns ordningen återställd. Stor klasskillnad mellan lagen.

Växjö Lakers åker upp till Gävle med 2-1 att gå på gör att pressen helt plötsligt ligger på Brynäs. En torsk här och det är förmodligen redan tack och godnatt på ett mentalt plan. Känslan är att Brynäs får oerhört tufft att resa sig efter 4-0 på bortaplan, inte minst då matchen i sig var ett bevis på att laget har en bra bit kvar innan de på allvar kan störa Växjö Lakers på bortaplan. Gästerna har goda chanser att vinna.

Jag spelar raka tvåan till 1,70 @ betway.

  • Match: Brynäs – Växjö
  • Speltips: Växjö (2)
  • Odds: 1,70 @ betway
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 14:45, 24/3

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar