Växjö Lakers – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö Lakers kommer alltså få möta samma motståndare som i kvartsfinalen förra säsongen. Inför den här semifinalen får hemmalaget självklart gälla som favoriter, mycket tack vare lagets styrka under grundserien. Då vann smålänningarna serien överlägset och klev därmed in till slutspelet som favoriter. Det favoritskapet sitter i även inför semifinalen efter att ha vunnit med 4-1 i matcher mot Brynäs.

Malmö Redhawks slog ut Växjö Lakers redan i kvartsfinalen förra säsongen och det var en rejäl knall där och då. Nu gjorde laget en liknande insats när Frölunda slogs ut med 4-2 i matcher i kvartsfinalen. Förra året följde Malmö upp den mycket starka kvartsfinalen med en betydligt svagare semifinal och förlorade då med 4-1 i matcher mot HV71. Hemmalaget ska ha goda chanser att vinna i kvällens match.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ William Hill.

  • Match: Växjö Lakers – Malmö
  • Speltips: Växjö (1)
  • Odds: 1,65 @ William Hill
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 2/4, 19:30

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar