Pittsburgh – Montreal

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Pittsburgh Penguins innehar femteplatsen i Eastern Conference och dånar på mot slutspel. Viktigt för Pittsburgh att avsluta grundserien på ett starkt sätt, dels för att säkra slutspelsplatsen, men kanske allra främst för att vässa formen inför det som komma skall. Hemmalagets form är faktiskt hyfsat bra, trots Penguins tre förluster (samtliga matcher på bortaplan mot tufft motstånd) sista två veckorna.

Montreal Canadiens tidigare framgångsreceptet med få insläppta mål och en aggressiv ishockey är som bortblåst. Det gör att det nu med ett gäng veckor kvar av grundserien redan är som så att gästerna är avsågade och att de med största sannolikhet inte kommer att spela slutspel senare i vår. Med hela åtta spelare borta är Canadiens också riktigt försvagade just nu. Bland annat saknas Weber och Hemsky.

Jag spelar på raka ettan till 1,67 @ expekt.

  • Match: Pittsburgh – Montreal
  • Speltips: Pittsburgh (1)
  • Odds: 1,67 @ expekt
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 00:05, 22/3

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar