Färjestad – Skellefteå

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Färjestad har varit en stor besvikelse under slutspelet. Värmlänningarna som varit defensivt starka och spelat aggressivt, går knappt känna igen. Det har i och för sig bara gått två matcher av kvartsfinalserien mot Skellefteå, men klubbens spelstil är som bortblåst. Senaste matchen slutade men ren katastrof (5-0), var väldigt ruffigt och uppenbarligen spelade Färjestad ett spel som klubben inte kunde bemästra.

Skellefteå kommer att åka ner till Karlstad med enormt mycket energi i truppen, inte minst nu när hela klubben ligger inne med vetskapen om att dödsstöten i princip kan delas ut här. 3-0 kommer Färjestad aldrig att vända och plötsligt kan gästerna som under grundserien varit stundtals ifrågasatt segla upp som en kandidat till att nå en final. Att få med sig 4-0 i en kvartsfinal är såklart väldigt moralhöjande.

Jag spelar på Skellefteå +0 (Asian Handicap) till 1,95 @ Unibet.

  • Match: Färjestad – Skellefteå
  • Speltips: Skellefteå +0 (AH)
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!