Färjestad – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Färjestad har varit en stor besvikelse under slutspelet. Värmlänningarna som varit defensivt starka och spelat aggressivt, går knappt känna igen. Det har i och för sig bara gått två matcher av kvartsfinalserien mot Skellefteå, men klubbens spelstil är som bortblåst. Senaste matchen slutade men ren katastrof (5-0), var väldigt ruffigt och uppenbarligen spelade Färjestad ett spel som klubben inte kunde bemästra.

Skellefteå kommer att åka ner till Karlstad med enormt mycket energi i truppen, inte minst nu när hela klubben ligger inne med vetskapen om att dödsstöten i princip kan delas ut här. 3-0 kommer Färjestad aldrig att vända och plötsligt kan gästerna som under grundserien varit stundtals ifrågasatt segla upp som en kandidat till att nå en final. Att få med sig 4-0 i en kvartsfinal är såklart väldigt moralhöjande.

Jag spelar på Skellefteå +0 (Asian Handicap) till 1,95 @ Unibet.

  • Match: Färjestad – Skellefteå
  • Speltips: Skellefteå +0 (AH)
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar