Skellefteå – Färjestad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Skellefteå kan avgöra matchserien mot Färjestad redan idag och därmed avancera till semifinalen. De visar åter sitt gamla slutspelsansikte och det finns det vibbar till storhetstiden. Matchserien känns också redan avgjord på förhand och I egentligen har gästerna inte varit direkt nära att rubba Skellefteå. Känns ganska hopplöst för Färjestad att försöka vända på matchserien vid 3-0-underläge, känns föga troligt.

Färjestad spel i grundserien såg stundtals bra ut och inte minst under hösten kändes värmlänningarna som en pigg liten outsider senare under säsongen. Men väl i slutspelet syns tydliga brister i deras spel. Det håller helt enkelt inte mot lite tyngre motstånd i grinigare matcher. Förmodligen kommer Skellefteå spela ganska aggressivt från början och försöka avgöra den här matchen så tidigt som det bara går.

Jag spelar på raka ettan till 1,91 @ ComeOn.

  • Match: Skellefteå – Färjestad
  • Speltips: Färjestad (2)
  • Odds: 1,91 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 25/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar