Barcelona – Roma

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Barcelona håller på att vinna Primera División utan att egentligen behöva svettas. I Champions League har lagets resa gått väldigt bra hittills. I Åttondelsfinalen kunde Chelsea städas undan med 4-1 över två möten, efter lagets hemmaseger med 3-0. Katalanerna är fruktansvärt starka. Bars det faktum, att Barca vann hemmamötet mot Chelsea och att motståndarna trots siffrorna hyllades, säger ganska mycket.

Roma befinner sig i underläge redan på förhand och det här blir deras i särklass tuffaste uppgift hittills, men man ska också minnas hur starkt de stod i gruppspelet, kom etta före motståndare som Chelsea och Atlético Madrid. Gästerna ska emellertid inte vara i det absoluta toppskiktet av Europa och tampas. Dubbelmötet mot Shakhar Donetsk, som var heljämnt, säger en hel del om vilken nivå Roma håller.

Jag spelar på Barcelona -1,75 mål (Asian Handicap) till 1,82 @ betsson.

  • Match: Barcelona – Roma
  • Speltips: Barca -1,75 mål (AH)
  • Odds: 1,82 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 4/4, 20:45

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!