Barcelona – Roma

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Barcelona håller på att vinna Primera División utan att egentligen behöva svettas. I Champions League har lagets resa gått väldigt bra hittills. I Åttondelsfinalen kunde Chelsea städas undan med 4-1 över två möten, efter lagets hemmaseger med 3-0. Katalanerna är fruktansvärt starka. Bars det faktum, att Barca vann hemmamötet mot Chelsea och att motståndarna trots siffrorna hyllades, säger ganska mycket.

Roma befinner sig i underläge redan på förhand och det här blir deras i särklass tuffaste uppgift hittills, men man ska också minnas hur starkt de stod i gruppspelet, kom etta före motståndare som Chelsea och Atlético Madrid. Gästerna ska emellertid inte vara i det absoluta toppskiktet av Europa och tampas. Dubbelmötet mot Shakhar Donetsk, som var heljämnt, säger en hel del om vilken nivå Roma håller.

Jag spelar på Barcelona -1,75 mål (Asian Handicap) till 1,82 @ betsson.

  • Match: Barcelona – Roma
  • Speltips: Barca -1,75 mål (AH)
  • Odds: 1,82 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 4/4, 20:45

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar