Örebro – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örebro spelade kanske den minst sevärda matchen av allsvenska premiärmatcher. Man kryssade borta mot GIF Sundsvall på ett snödränkta Norrporten Arena. Mötet slutade oavgjort, och kort sammanfattat går det slå fast att båda dessa lag spelade lika dålig fotboll. Hemmalaget känns relativt kalla inför den nya säsongen. Truppen är ganska medioker, även om Örebros kontrakt inte bör vara i någon större fara.

Norrköping hade premiär hemma mot Brommapojkarna, där östgötarna plockade tre tunga poäng. Det är inte att förväxla med att maskineriet snurrade på helt friktionsfritt, men en trea är en trea och under perioder fick åskådarna på Östgötaporten ett smakprov på den inneboende potentialen i laget. Peking har stor potential och kan vara en uppstickare för titelracet, eller i alla fall striden om Europaplatserna.

Jag spelar på raka tvåan till 2,08 @ Unibet.

  • Match: Örebro – Norrköping
  • Speltips: Norrköping (2)
  • Odds: 2,08 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 7/4, 16:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar