Skellefteå – Djurgården

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Skellefteå kommer fortsätta jaga ytterligare en seger i semifinalen mot Djurgården på måndag. Laget lär säkert studsa tillbaka ganska ordentligt efter, en något tafatt insats senast. Senast lagen drabbades samman i Skellefteå vann hemmalaget med klara 6-1. Med tanke på att SAIK redan har en bortaseger i matchserien räcker det att vinna resten av hemmamatcherna för att plocka en SM-finalplats.

Djurgården lyckades rädda spänningen i semifinalen mot Skellefteå efter en tung vinst på lördagagen. 3-1 hemma på Hovet gör att stockholmarna nu ligger under med 2-1 i matcher inför bortamötet uppe i Skellefteå. Efter den målsnåla och betydligt långsammare matchen på Hovet känns det som att det nu står en mer fartfylld historia och väntar här. Skellefteå gillar matcher med fartfylld karaktär.

Jag spelar på Skellefteå över 2,5 mål till 2,05 @ betway.

  • Match: Skellefteå – Djurgården
  • Speltips: Skellefteå över 2,5 mål
  • Odds: 2,05 @ betway
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 9/4, 19:30

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!