Vegas – Los Angeles

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Vegas Golden Knights kliver in i slutspelet som en outsider. De behöver emellertid hitta tillbaka formen från i höstas redan i inledningen av denna matchserie. Under slutspurten på säsongen såg laget bättre ut även fall torsken i avslutningsmatchen borta mot Calgary inte direkt gav några sköna vibbar inför slutspelet. Hemmalaget borde ha alstrat energi under tiden dem varit slutspelsklara.

Los Angeles Kings å andra sidan har varit lite upp och ner under egentligen hela säsongen, men det är tydligt att laget inte riktigt har samma höjd som Golden Knights. Jake Muzzin, Alex Lafallo och Torrey Mitchell är samtliga osäkra kort för gästernas del och det är högst tveksamt om de finns med i första matchen. Derek Forbort är garanterat borta från nattens match med en underkroppsskada.

Jag spelar på raka ettan till 2,28 @ Unibet.

  • Match: Vegas – Los Angeles
  • Speltips: Vegas (1)
  • Odds: 2,28 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 12/4, 04:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!