Vegas – Los Angeles

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Vegas Golden Knights kliver in i slutspelet som en outsider. De behöver emellertid hitta tillbaka formen från i höstas redan i inledningen av denna matchserie. Under slutspurten på säsongen såg laget bättre ut även fall torsken i avslutningsmatchen borta mot Calgary inte direkt gav några sköna vibbar inför slutspelet. Hemmalaget borde ha alstrat energi under tiden dem varit slutspelsklara.

Los Angeles Kings å andra sidan har varit lite upp och ner under egentligen hela säsongen, men det är tydligt att laget inte riktigt har samma höjd som Golden Knights. Jake Muzzin, Alex Lafallo och Torrey Mitchell är samtliga osäkra kort för gästernas del och det är högst tveksamt om de finns med i första matchen. Derek Forbort är garanterat borta från nattens match med en underkroppsskada.

Jag spelar på raka ettan till 2,28 @ Unibet.

  • Match: Vegas – Los Angeles
  • Speltips: Vegas (1)
  • Odds: 2,28 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 12/4, 04:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar