Man United – West Brom

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Manchester United står stärkta av att ha vänt 0-2-underläget till en 3-2-vinst borta mot rivalen tillika serieledande Manchester City. En fantastisk insats som betydde den tredje raka fullpottaren. Eftersom klubben skickades ut ur Champions League med huvudet före är ligaspelet tillsammans med FA-cupen, där man är i semifinal, som är det aktuella i nuläget. Manchester United är formstarka.

West Bromwich Albion kommer få spela i Championship nästa år. Laget har svikit på alla fronter, inte skrapat ihop fler än 21 pinnar på 33 matcher, och är förstås sist. Det finns inte på världskartan att det här ska kunna vändas, i synnerhet inte när det avslutande spelschemat är så pass tufft. Med andra ord är det bara att ladda upp batterierna för WBA, försöka avsluta med stil och få lite positiv känsla.

Jag spelar på Man United -1,75 mål (Asian Handicap) till 1,77 @ ComeOn.

  • Match: Man United – West Brom
  • Speltips: Man United -1,75 (AH)
  • Odds: 1,77 @ ComeOn
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 15/4, 16:15

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar