Varberg – Jönköping

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Varberg förlorade sina två inledande matcher mot Örgryte respektive Norrby. Man kommer säkerligen få det relativt tufft i årets Superettan och kanske kommer laget få slåss om förnyat kontrakt. Att Varberg utöver detta, har sett sårbara ut i seriens upptakt, innebär att smålänningarna har ett superläge i denna matchen, att hämta in den första trepoängaren och givetvis fylla på självförtroendet inför framtiden.

Jönköping Södra åkte ur fjolårets Allsvenskan och de har presenterats som en av de främsta favoriterna i årets Superettan med stor chans att ta klivet upp i det svenska finrummet på direkten. Lagets inledning har dock varit tung med förluster mot GAIS och Landskrona. Känns som att det är dags för gästerna att vända på den dåliga trenden. Laget har ett riktigt starkt lag och bör tillhöra toppskiktet av tabellen.

Jag spelar på raka J-Södra Draw No Bet till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Varberg – Jönköping
  • Speltips: Jönköping DnB
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Insats: 9/10
  • Spelstopp: 16/4, 19:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!