Varberg – Jönköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Varberg förlorade sina två inledande matcher mot Örgryte respektive Norrby. Man kommer säkerligen få det relativt tufft i årets Superettan och kanske kommer laget få slåss om förnyat kontrakt. Att Varberg utöver detta, har sett sårbara ut i seriens upptakt, innebär att smålänningarna har ett superläge i denna matchen, att hämta in den första trepoängaren och givetvis fylla på självförtroendet inför framtiden.

Jönköping Södra åkte ur fjolårets Allsvenskan och de har presenterats som en av de främsta favoriterna i årets Superettan med stor chans att ta klivet upp i det svenska finrummet på direkten. Lagets inledning har dock varit tung med förluster mot GAIS och Landskrona. Känns som att det är dags för gästerna att vända på den dåliga trenden. Laget har ett riktigt starkt lag och bör tillhöra toppskiktet av tabellen.

Jag spelar på raka J-Södra Draw No Bet till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Varberg – Jönköping
  • Speltips: Jönköping DnB
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Insats: 9/10
  • Spelstopp: 16/4, 19:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar