Växjö – Skellefteå

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Växjö Lakers har imponerat under både grundserien och slutspelet. Växjö har varit ligans absolut bästa lag. Smålänningarna har en spets som inget annat lag har. När Lakers spel stämmer, då stämmer det ordentligt. Samtidigt har Lakers kanske inte riktigt utmanats, resan till finalen har varit relativt bekväm. Viktigt för hemmalaget att inleda matchserien och SM-finalen med seger, rentav psykologiskt.

Skellefteå har åter visat att rutinen minsann spelar roll. Alldeles uppenbart passar det den norrländska klubben väldigt bra att spela den mer kamp- och intensitetsinriktade slutspelshockeyn. Då kommer flera av lagets nyckelspelare ännu mer till sin rätt. Gästernas stjärnspäckade förstakedja har steppat upp när det väl behövs. Jag tror att Växjö är väldigt laddade inför den här finalen och borde också vara utvilade.

Jag spelar på raka ettan till 1,88 @ expekt.

  • Match: Växjö – Skellefteå 
  • Speltips: Växjö (1)
  • Odds: 1,88 @ expekt
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17/4, 19:30

SpelbolagBonusLänk
1200 krSpela här!