Växjö – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö Lakers leder SM-finalen med 2-0 i matcher. Senast krossade smålänningarna Skellefteå, som i den inledande matchen. Finalen har verkligen börjat ensidigt och det känns osannolikt att det plötsligt ska bli spännande. Hemmalaget har en spets som alla andra svenska lag saknar för tillfället. Det finns spelare som kan göra mål, assist och skapa lägen till andra genom en intensiv skridskoåkning.

Skellefteå har inte riktigt givit sig själva chansen så här långt. I det första mötet, som alltså slutade hela 7-0 nere i Växjö, var gästerna aldrig ens nära och någon spänning fick vi aldrig se. I match två, när laget skulle repa mod och utnyttja hemmapubliken till sin fördel, kändes laget tafatta och helt oinspirerade. Dessutom helt utan spets. Växjö har såklart stora chanser att vinna även i den tredje matchen.

Jag spelar på Växjö -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,88 @ betsson.

  • Match: Växjö – Skellefteå 
  • Speltips: Växjö -1,5 (AH)
  • Odds: 1,88 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21/4, 15:15

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar