Inter – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Inter fortsätter jagar konkurrenterna ovanför. ”Nerazzurri” hittas på femteplatsen i Serie A, precis under Champions Leauge-området och har endast en poäng upp till såväl Lazio som Roma. Inter är en mycket stark motståndare, men är också hela 19 pinnar Juventus på efterkälken, vilket förklarar klasskillnaden lagen emellan. Inters form är fullt godkänd. Mot gästande Juventus lär formen emellertid inte räck till.

Juventus släppte in 0-1-målet, matchens enda, i den 90:e minuten i förra veckans möte mot tabelltvåan Napoli på Allianz Stadium, som innebar att titelstriden i Serie A väcktes till liv på allvar och det är såklart en situation de varit ovana med under de senaste åren, som totalt dominerats. Känslan är att gästande Juventus kommer samla krafterna och därmed ta ett storkliv mot den sjunde raka Scudetton.

Jag spelar på Juventus Draw No Bet till 2,00 @ betway

  • Match: Inter – Juventus
  • Speltips: Juventus DnB
  • Odds: 2,00 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 28/4, 20:45

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar