Djurgården – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården innehar sjätteplatsen efter fem spelade matcher. Senast spelade laget oavgjort borta mot Elfsborg, efter att hemmalaget kvitterade i slutminuterna (2-2). Detta derby kommer troligen bli jämnt mellan två bra lag, där Djurgården har sina styrkor defensivt och Hammarby sina styrkor offensivt. Dagsformen lär spela stor roll här. Det är många säsonger sedan DIF vann ett derby i ligaspelet.

Hammarby har som bekant inlett den här säsongen på ett strålande vis och toppade Allsvenskan inför den sjätte omgången, mycket tack vare den starka offensiv som fullkomligt sköljer över motståndarna. Kan Jiloan Hamad leda laget tillräckligt effektivt för att såga sig igenom Djurgårdens täta defensiv, då kommer Bajen förmodligen segra här. Hammarby känns något starkare än hemmalaget för tillfället.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,66 @ bet365.

  • Match: Djurgården – Hammarby
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 29/4, 15:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar