Stoke – Crystal Palace

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Stoke innehar nästjumboplatsen i Premier League med två matcher kvar att spela. Upp till Swansea och säker mark skiljer nu tre poäng, vilka laget kommer få möta i sista omgången. ”Potters” kommer behöva vinna sina matcher samtidigt som man hoppas på dåliga prestationer utav Swansea och Southamption i deras resterande matcher. Hemmalaget spelade oavgjort i senaste matchen mot Liverpool.

Crystal Palace har också varit ett av de lag som haft det ganska tufft i årets Premier League. Gästerna är numer nästintill helt säkra. För exakt en vecka sedan krossades Leicester med brutala fem mål mot noll, vilket summerades som den fjärde raka matchen utan förlust. Palace kan vara hyfsat avslappnade och behöver inte stressa upp sig om den här matchen skulle förloras medan Stoke helt enkelt måste vinna.

Jag spelar på Stoke Draw No Bet till 1,91 @ William Hill.

  • Match: Stoke – Crystal Palace
  • Speltips: Stoke DnB
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 5/5, 13:30

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar