Landskrona – Helsingborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Landskrona hoppas kunna stabilisera sig i elitfotbollen, efter dess avancemang till superettan under förra säsongen. Man har inlett klart godkänt med två vinster, en oavgjord och tre förluster. Med ett snitt liknande detta skulle laget överleva, hålla huvudet ovanför vattenytan, utan minsta problem. Med lagets halvdana form, lär dem emellertid få det ganska tufft i detta svettiga skånederby mot Helsingborg.

Helsingborg har verkligen rustat spelartruppen i jakten tillbaka till Allsvenskan. Finns gott om spelare med erfarenhet från spel på den nivån och hittills har det räckt till fjärdeplatsen och då med två matcher färre spelade än de flesta konkurrenter runtom. En trea här och den absoluta toppen blir ännu hårdare satt under press. Gästerna har en offensiv av absolut toppklass i Superettan. HIF ska ha goda ikväll.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ Ladbrokes.

  • Match: Landskrona – Helsingborg
  • Spel: Helsingborg (2)
  • Odds: 2,00 @ Ladbrokes
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 15/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar