Frej – Landskrona

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Frej kryssade i premiärmatchen av Superettan mot Norrby. Därefter har laget sex förluster uppradade efter varandra. Laget kommer säkert spela i tredjedivisionen kommande säsong, även om det finns gott om tid att förändra situationen. Det är tveksamt om Frej verkligen håller måttet i konkurrensen. Spelare för spelare, ska de åtminstone tillhöra de absolut sämsta lagen i ligan, så de kommer få kämpa stenhårt.

Landskrona är nykomlingar i Superettan och målet är att etablera sig i elitfotbollen innan jakten uppåt till Allsvenskan kan intensifieras. Resultaten hittills är fullt acceptabla. Poängmässigt har pågarna plockat åtta pinnar på sju matcher och spelmässigt likaväl. Landskrona presterade och imponerade hemma mot Helsingborg senast och allt som allt har laget sett relativt starka ut. Bådar positivt inför framtiden.

Jag spelar på Landskrona Draw No Bet till 1,71 @ Unibet.

  • Match: Frej – Landskrona
  • Spel: Landskrona DnB
  • Odds: 1,71 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 19/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!