Elfsborg – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Elfsborg uppträdde katastrofalt dåligt mot Häcken i lagets senaste match och dem förlorade med hela 0-5. Bara siffrorna kan få dem mest optimistiska supportrarna att stoppa huvudet i sanden av skam. Både Robert Gojani och Stefan Ishizaki stod för varsitt löjeväckande självmål i samma match. Elfsborg har endast plockat fem pinnar på åtta spelade matcher. Klubben innehar fjortondeplatsen i tabellen.

IFK Göteborg har varit stundtals bra, stundtals sämre, blandat. Ojämnheten är uppseendeväckande, vilket de fyra vinsterna och fyra förlusterna antyder på. Det blev 0-2 i baken när Blåvitt fick besök av IFK Norrköping. Att det var en tuff match och motståndare är dock värt att understryka. De två matcherna innan dess var fantastiskt utförda, 2-1-vinst borta mot Malmö och en dito hemma över Häcken.

Jag spelar på IFK Göteborg +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,85 @ bet365.

  • Match: Elfsborg – IFK Göteborg
  • Spel: IFK Göteborg +0,25 (AH)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 21/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar