Köpenhamn – Aaarhus

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Köpenhamn som hade två raka serietitlar, har inte uppnått en önskad eller väntad standard under den nuvarande säsongen som summeras efter dagens match. FCK slutade på fjärdeplatsen i Superliga, en bra bit efter serieettan och rivalen Bröndby samt Midtjylland. Köpenhamn som i egentligen svikit under hela denna säsongen med tanke på förväntningarna klubben hade på sig, har fyra matcher utan seger.

Aarhus har haft ett fenomenalt playoff, där det effektiva omställningsspelet varit en av nycklarna bakom succén. Man måste titta tillbaka hela 20 matcher för att se senast Aarhus förlorade en match med större siffror än uddamålet och merparten av dessa har varit vinster och kryss. Gästande AGF ska absolut inte underskattas och de ska faktiskt ha ganska goda möjligheter att stå emot Köpenhamn även på Parken.

Jag spelar på Aarhus +1,5 (Asian Handicap) till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Köpenhamn – Aarhus
  • Spel: Aarhus +1,5 (AH)
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 25/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar