Washington – Vegas

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Washington Capitals vann senaste matchen och leder med 2-1 i matcher. Capitals kommer skaffa sig matchboll i händelse av seger i detta möte. Denna matchserie känns emellertid fortsatt väldigt öppen. Ska det bli spänning inför fortsättningen, är det nog läge för gästerna att vinna nattens match. Lagen är väldigt jämna och i ärlighetens namn känns fördelen av hemmaplan inte särskilt avgörande.

Vegas Golden Knights har varit starka hemma och klart godkända borta. Oftast med förlust i inledande mötet, som mot Winnipeg Jets i konferensfinalen. Därefter har laget rest sig och vunnit det andra mötet. Mot Winnipeg blev det även seger i det tredje bortamötet. Alltså ingen oro här inte. Capitals har såklart goda möjligheter här, men Vegas Golden Knights kommer ge allt för att kvittera i finalserien.

Jag spelar på Vegas Draw No Bet till 2,15 @ Ladbrokes.

  • Match: Washington – Vegas
  • Spel: Vegas DnB
  • Odds: 2,15 @ Ladbrokes
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 5/6

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar