Washington – Vegas

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Washington Capitals vann senaste matchen och leder med 2-1 i matcher. Capitals kommer skaffa sig matchboll i händelse av seger i detta möte. Denna matchserie känns emellertid fortsatt väldigt öppen. Ska det bli spänning inför fortsättningen, är det nog läge för gästerna att vinna nattens match. Lagen är väldigt jämna och i ärlighetens namn känns fördelen av hemmaplan inte särskilt avgörande.

Vegas Golden Knights har varit starka hemma och klart godkända borta. Oftast med förlust i inledande mötet, som mot Winnipeg Jets i konferensfinalen. Därefter har laget rest sig och vunnit det andra mötet. Mot Winnipeg blev det även seger i det tredje bortamötet. Alltså ingen oro här inte. Capitals har såklart goda möjligheter här, men Vegas Golden Knights kommer ge allt för att kvittera i finalserien.

Jag spelar på Vegas Draw No Bet till 2,15 @ Ladbrokes.

  • Match: Washington – Vegas
  • Spel: Vegas DnB
  • Odds: 2,15 @ Ladbrokes
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 5/6

SpelbolagBonusLänk
1000 krSpela här!