Vegas – Washington

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Vegas Golden Knights ligger sannerligen illa till i Stanley Cup-finalen. Fyra matcher spelade och Capitals har nämligen en 3-1-ledning i matchserien och kan dessutom döda spänningen helt genom att avgöra det hela natten till fredag. Femte matchen spelas i Nevada och hemmalaget behöver också hitta tillbaka till farten som Vegas haft tidigare under slutspelet och som resulterade i dess seger under finalspelet.

Washington Capitals självförtroende lär vara på topp efter tre raka vinster. Gästerna känner sig säkert trygga i deras egen förmåga för närvarande. Bevisligen har laget inga som helst problem att såra sina motståndare, vare sig det är på bortaplan eller hemmaplan. Finalen har varit väldigt målrik, någonting som knappast kan ha kommit som en överraskning för någon med tanke på lagens oerhörda spets.

Jag spelar på Washington över 2,5 mål till 1,83 @ Ladbrokes.

  • Match: Vegas – Washington
  • Spel: Washington över 2,5 mål
  • Odds: 1,83 @ Ladbrokes
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 02:00, 8/6

SpelbolagBonusLänk
1000 krSpela här!