Valladolid – Gijon

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Valladolid slutade på femteplatsen i Segunda Division och får därmed chansen att spela slutspel och avancera till högstaligan nästa säsong. Hemmalaget inleder ett dubbelmöte mot Gijon och därefter spelas en eventuell final. Hemmalagets form har varit mycket bra under sistone med fyra vinster på de fem senaste matcherna. På hemmaplan har laget plockat 14 vinster under säsongens 21 omgångar.

Gijon slutade precis ovanför Valladolid, närmare bestämt på fjärdeplatsen i andraligan. Dess form har emellertid varit ganska dåliga under avslutningen på säsongen. Gijon hade fyra förluster på sina fem avslutande matcher, säger en hel del. Hade laget fått med sig bättre resultat under dessa matcher, hade de haft stora chanser att plocka en direktplats till La Liga. Svårt att veta vad gästerna står i detta nu.

Jag spelar på raka ettan till 2,15 @ William Hill.

  • Match: Valladolid – Gijon
  • Spel: Valladolid (1)
  • Odds: 2,15 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 7/6

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!