Valladolid – Gijon

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Valladolid slutade på femteplatsen i Segunda Division och får därmed chansen att spela slutspel och avancera till högstaligan nästa säsong. Hemmalaget inleder ett dubbelmöte mot Gijon och därefter spelas en eventuell final. Hemmalagets form har varit mycket bra under sistone med fyra vinster på de fem senaste matcherna. På hemmaplan har laget plockat 14 vinster under säsongens 21 omgångar.

Gijon slutade precis ovanför Valladolid, närmare bestämt på fjärdeplatsen i andraligan. Dess form har emellertid varit ganska dåliga under avslutningen på säsongen. Gijon hade fyra förluster på sina fem avslutande matcher, säger en hel del. Hade laget fått med sig bättre resultat under dessa matcher, hade de haft stora chanser att plocka en direktplats till La Liga. Svårt att veta vad gästerna står i detta nu.

Jag spelar på raka ettan till 2,15 @ William Hill.

  • Match: Valladolid – Gijon
  • Spel: Valladolid (1)
  • Odds: 2,15 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 7/6

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar