Valladolid – Santander

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Match på Jose Zorrilla idag när Valladolid gästas av nykomlingen Racing Santander. Valladolid ser intressanta ut den här säsongen och jag tycker inte att Racing ska kunna vålla allt för stora problem här. Blir ett målspel på hemmalaget!

Valladolid åkte ur La Liga förra säsongen och tappade givetvis en del spelare. Men har fått behålla ett par starka namn i truppen och jag tror man kommer vara med och kriga i toppen den här säsongen. Rueda och Valiente spelade tillsammans på mittbacken redan under fjolårssäsongen, och att dessa blev kvar känns viktigt för försvaret. Sedan fick man även behålla Óscar samt Jeffren framåt i planen, två herrar som jag anser är för bra för Segundan. Jag tycker även man spetsat till offensiven på ett mycket bra sätt genom att plocka in Alfaro (Mallorca), Roger (Levante) och Oscar Diaz (Almeria). Tre spelare som är en smula för tunna för att spela i högstaligan kanske, men i andraligan håller man bra klass. Ser vi på inledningen från Valladolid så har man en vinst och en förlust så här långt. Vinsten kom i första omgången mot Mallorca (2-1) på hemmagräs, och sedan fick man stryk mot Lugo (0-1) på resande fot genom ett sent mål. Nu är det hemmagräs igen och mot en nykomling utan poäng så tror jag att vi får se ett väldigt offensivt Valladolid här. Man skapade riktigt mycket chanser mot Mallorca och det tror jag även att man kommer göra idag. Hos hemmalaget stryker vi målvakt Dani Hernández samt Bergdich, i övrigt inga större bekymmer.

Det var länge osäkert om Racing Santander skulle få spela i Segundan den här säsongen, då man haft problem med ekonomin under ett par år nu. Men till slut fick man klartecken och säsongen kunde knappast börja på ett sämre sätt. Stryk i öppningsmatchen mot Girona (0-1) följdes upp av ännu en förlust mot Mirandes (1-2). Det är två lag som jag inte tror kommer tillhöra toppen den här säsongen, så på förhand känns Racing en smula svagt. Man är även kraftigt försvagade i offensiven just nu då ivorianen Mamadou Koné går skadad med ett trasigt nyckelben. Det är väldigt märkligt att den här killen varit trogen Racing under hela sin karriär, för han är riktigt bra. Inte heller defensivt tycker jag att Racing ser särskilt välrustade ut. Man har plockat in nästan en helt ny backlinje, och det lär säkerligen ta sin tid att hitta ett bra samspel där. Förutom Koné så stryker vi även mittfältaren Ivan Moreno i dagens match. Valladolid ska väga tyngre här då man har fått behålla flera viktiga nyckelspelare från förra säsongen och dessutom fyllt på med en del intressanta namn. Efter den sena förlusten mot Lugo lär man vara revanschsugna här och jag tror man öser på hemma på Jose Zorrilla. Testar därför en insats strax under medel på två hemmamål i matchen.

  • Match: Valladolid – Racing
  • Spel: Valladolid över 1,5 mål
  • Odds: 2,11 @ betsafe
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 18:15

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar