Värnamo – Jönköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Värnamos inledning i Superettan under nuvarande säsong har varit helt katastrof. Laget är tabelljumbo med fem inspelade poäng på 11 omgångar. Förra säsongen slutade Värnamo på sjätteplatsen och var bara fem poäng bakom Trelleborg som slutade trea och kvalade till Allsvenskan. Hemmalaget hamnade snett från första matchen och inför detta derby har de nu fyra raka torskar, alltså ingen bra form.

Jönköping har även dem varit en besvikelse och inför denna match hittas gästerna på elfteplatsen. Trots att J-Södra har tillgång till en relativt bra trupp, har klubben haft svårt att få till spelet. De har precis som Värnamo haft svårt att göra mål. Men till skillnad från hemmalaget har man varit stabila defensivt och bara släppt in 12 mål. Senast fick laget med sig en poäng mot de tillfälliga serieledarna Eskilstuna.

Jag spelar på Jönköping +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Värnamo – Jönköping
  • Spel: Jönköping +0,25 (AH)
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar