Sao Paulo – Vitoria

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Sao Paulo har öppnat årets säsong starkt och endast förlorat en av elva matcher i brasilianska ligan. Det innebär att laget innehar tredjeplatsen i tabellen. I senaste matchen, på lördagen besegrades Atletico-PR på Arena da Baixada (0-1-vinst). Det är mycket som talar för att hemmalaget vinner matchen med god marginal. Laget är väldigt hemmastarka och har dessutom visat upp deras stabila försvarsspel.

Vitoria har haft problem med jämnheten i inledningen av denna säsong. De har blandat topprestationer med totala bottennapp. Vitoria har bara tagit 12 poäng och ligger på femtondeplatsen i tabellen. Till den här matchen saknar Vitoria flera defensivt viktiga spelare. Mittbacken Kanu är avstängd här och Soutto, Welison, Farias och Maia är alla skadade. Hemmalaget ska vinna dagens match ganska komfortabelt.

Jag spelar på Sao Paulo -1,5 mål (Asian Handicap) till 2,45 @ Unibet.

  • Match: Sao Paulo – Vitoria
  • Spel: Sao Paulo -1,5 (AH)
  • Odds: 2,45 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 02:30, 13/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar