Halmstad – Helsingborg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Halmstad innehar femteplatsen i Superettan. I förra matchen hemma mot Frej fick hallänningarna bara med sig en poäng. Samtidigt var det HBK som gjorde två sena mål, vilket resulterade i 2-2. Givetvis en besvikelse, men Halmstad har samtidigt en förlustfri svit som sannolikt betyder mycket för moralen. Innan dess har Halmstad levererat. På hemmaplan har Halmstad endast förlorat mot Norrby.

Helsingborg återfinns på tredjeplatsen, alltså kvalplats och skulle vid händelse av en seger här peta ner Eskilstuna från andraplatsen samt, om det blir med siffror större än uddamålet, Falkenberg från tronen. Gästerna kommer från ett fantastiskt resultat, när Degerfors städades av med siffrorna 4-1. Båda dessa lagen känns relativt jämna, HIF har kanske lite mer spets. Halmstad har dock hemmaplansfördelen.

Jag spelar på Halmstad +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Halmstad – Helsingborg
  • Spel: Halmstad +0,25 (AH)
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!