Jönköping – Falkenberg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Jönköping är nykomlingar i Superettan efter att de trillar ur förra årets Allsvenskan. Smålänningarna var direkt presenterade som en av de främsta kandidaterna att ta klivet upp i finrummet, men J-Södras usla seriestart med katastrofala resultat och tränarbyte satte käppar i hjulen. Under sista tiden har Jönköping emellertid spelat bättre och Södra återfinns i mittenskiktet. Trepoängarna är dock alldeles för få.

Falkenberg menar allvar i jakten på det allsvenska kontraktet, vilket knappt kan ha undgått någon. Av 12 matcher har så lite som en match förlorats, hela åtta vunnits och tre slutat oavgjorda. Med resultaten är Falkenberg herre på täppan i Superettan, men när ett flertal konkurrenter flåsar dem i nacken finns inte utrymme att sjabbla till det. Laget har imponerat stort och de ser ut som en allsvensk kandidat.

Jag spelar på Falkenberg +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Jönköping – Falkenberg
  • Spel: Falkenberg +0,25 (AH)
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 17/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar