Nigeria – Argentina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nigeria innehar andraplatsen inför sista gruppspelsomgången. Senast besegrade laget Island med 2-0. Nämnvärt är att Nigera kommer trots detta, behöva få med sig ett bra resultat. Vid händelse av förlust kommer Argentina överta placeringen. Dessutom har Island en pinne, vilket innebär att avancemang inte heller är säkert vid oavgjort resultat. Frågan är om laget kan stå emot Argentinas offensiva spel.

Argentina har en inspelad poäng och behöver tre poäng mot Nigeria för att ha chansen att gå vidare. Argentina har en otrolig press på sig att vinna dagens match, allt annat vore en katastrof. I Argentinas läger är man nog mest glada att man fortfarande har chansen att gå vidare efter Nigerias vinst mot Island senast. Man har fortfarande chansen och laget bör komma in väldigt taggade till denna match.

Jag spelar på Argentina -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,65 @ ComeOn.

  • Match: Nigeria – Argentina
  • Spel: Argentina -0,75 (AH)
  • Odds: 1,65 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 26/6

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar