Frankrike – Argentina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frankrike öppnade världsmästerskapet med uddamålsvinster över Australien och Peru i matcher där fransmännen inte alls hittade rätt i spelet och den avslutande matchen mot Danmark var egentligen bara en lunkhistoria redan från början, där 0-0-resultatet passade båda lag och betydde åttondelsfinal. Det är också svårt att dra slutsatser av dessa typer av matcher. Laget har faktiskt en hel del att bevisa.

Argentina har en ifrågasatt förbundskapten, påtalat interna konflikter och normalt sett världsspelare som inte ens når upp i närheten av deras standard. Laget fungerar helt enkelt inte just nu. Argentina som varit helt katastrofala hittills i mästerskapet, i deras mått mätt. Inte i en enda match har man varit den betydande bättre parten och 0-3-förlusten mot Kroatien sticker såklart lite extra i ögonen.

Jag spelar på raka ettan till 2,40 @ betsafe.

  • Match: Frankrike – Argentina
  • Spel: Frankrike (1)
  • Odds: 2,40 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 30/6

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar