Hammarby – Trelleborg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Hammarby fortsätter jakten på serieledande AIK. Bajen innehar andraplatsen med tre poäng färre och med en match mindre spelad. Hammarby kommer senast från en bortaseger mot dagens gäster med 3-1 på Vångavallen. Litet minus för klubben är att Khalili saknas, men det handlar egentligen om att viss bredd försvinner. Inte ens en gjuten startspelare. Hemmalaget ska vara stora favoriter här.

Trelleborg har sedan allsvenska omstarten exempelvis förlorat mot AIK samt Östersund med siffrorna 1-4 i båda matcher. Enda pinnen kom mot bottenkonkurrenten Dalkurd. Visar på hur stora problemen är samt hur stort avstånd det är till den allsvenska toppen. Att Trelleborg skulle ha någonting av värde att hämta från Tele2 Arena är det få som tror. Nykomlingen är nu placerade som tredjejumbo i tabellen.

Jag spelar på Hammarby -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,67 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – Trelleborg
  • Spel: Hammarby -1,5 (AH)
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 5/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!