Hammarby – Trelleborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby fortsätter jakten på serieledande AIK. Bajen innehar andraplatsen med tre poäng färre och med en match mindre spelad. Hammarby kommer senast från en bortaseger mot dagens gäster med 3-1 på Vångavallen. Litet minus för klubben är att Khalili saknas, men det handlar egentligen om att viss bredd försvinner. Inte ens en gjuten startspelare. Hemmalaget ska vara stora favoriter här.

Trelleborg har sedan allsvenska omstarten exempelvis förlorat mot AIK samt Östersund med siffrorna 1-4 i båda matcher. Enda pinnen kom mot bottenkonkurrenten Dalkurd. Visar på hur stora problemen är samt hur stort avstånd det är till den allsvenska toppen. Att Trelleborg skulle ha någonting av värde att hämta från Tele2 Arena är det få som tror. Nykomlingen är nu placerade som tredjejumbo i tabellen.

Jag spelar på Hammarby -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,67 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – Trelleborg
  • Spel: Hammarby -1,5 (AH)
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 5/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar