Trelleborg – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Trelleborg har stundtals imponerat och ställt till med flertalet större skrällar under spelåret, även om poängskörden som helhet är underkänd. På hemmaplan brukar skåningarna vilja och våga kliva framåt. Trelleborg ska nu försöka säkra kontraktet och är placerade på negativ kvalplats med två matcher färre spelade än Sirius, på säker mark. Utsikterna ser nu också hyfsat positiva ut i bottenstriden.

Hammarby ligger nu på andraplatsen i allsvenskan. I takt med att serieledande AIK fortsätter undvika att förlora, framförallt vinna matcher, tilltar pressen på Hammarby. De står nu, med två matcher färre spelade än solnaiterna, sex pinnar bakom desamma. Nu väntar dubbla möten mot just Trelleborg och där ska chanserna vara stora till full pott. För att ha chansen på titeln, krävs säkert sex pinnar här.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,71 @ ComeOn.

  • Match: Trelleborg – Hammarby
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1,71 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 30/7

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar