Elfsborg – Östersund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Elfsborg innehar tolfteplatsen i tabellen och håller på allvar dras in i den allsvenska bottenstriden. Tack och lov för boråsarna med tre matcher utan mål framåt, är att det finns flera konkurrenter som Dalkurd, Trelleborg, Brommapojkarna och Sirius i samma situation. Lag som Elfsborg borde hittas ovanför efter 30 spelade matcher. Elfsborgs senaste match förlorades mot Östersund med 1-0 på Jämtkraft Arena.

Östersund fortsätter lyfta. Trots att serien öppnades under all kritik, att flera framstående pjäser nu har försvunnit ur truppen och att Graham Potter och hans stab lämnat, har klubben till och med blivit en del av toppstriden och inte ett knyst tyder på att dess frammarsch skulle avstanna inom kort. Gästerna har nu åtta förlustfria matcher efter varandra, varav sex matcher har vunnits och två har slutat oavgjort.

Jag spelar på Östersund Draw No Bet till 1,83 @ ComeOn.

  • Match: Elfsborg – Östersund
  • Spel: Östersund DnB
  • Odds: 1,83 @ ComeOn
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 6/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar