Norrköping – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping har halkat efter i guldstriden på sistone. Dess form har varit sviktande med bara två vinster på de sex senaste matcherna. Klubbens två senaste matcher har slutat med förlust och oavgjort. Något som däremot sitter, är lagets målskytte. Hemmalaget har nämligen gjort mål i samtliga 27 matcher under säsongen och är dessutom ensamma i allsvenskan med mål i samtliga seriematcher.

Hammarby tillhör allsvenskans bästa offensiv. På 16 matcher har man gjort hela 34 mål, vilket ger ett snitt på över två gjorda mål/match. Spelare som Jiloan Hamad, Nikola Djurdjic och Muamer Tankovic har levererat på högsta nivå och får nu ytterligare spets i laget tack vare Vladimir Rodic inträde. Lagets form är bra med tre raka segrar och vid vinst under måndagen går man upp i delad serieledning med AIK.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,64 @ NordicBet.

  • Match: Norrköping – Hammarby
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,64 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/8

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar