Karlstad – Gefle

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Karlstad hittas i Division 2 Norra Götaland och slåss för avancemang till Division 1. För tillfället innehas andraplatsen, som innebär kvalspel och värmlänningarna har samtidigt känn på direktplatsen som leder uppåt i seriesystemet. På den nivån är det såklart ett gediget lag och förutom vinstsviten som klubben kan stoltsera med, spelade man oavgjort med ÖIS i träningsmatchen under uppehållet i superettan.

Gefle kämpar för överlevnad i den svenska elitfotbollen och Superettan. Laget är nästjumboplacerade, men säsongen är långtifrån körd och lite har det ljusnat upp i och med superskalpen och 2-1-vinsten när Halmstad besöktes förra veckan. Hur mycket kraft Gefle är villiga att lägga här, när superettankontraktet är i fara, kan förstås diskuteras, men oavsett rotation eller ej ska de betraktas som bättre.

Jag spelar på raka tvåan till 1,95 @ Ladbrokes.

  • Match: Karlstad – Gefle
  • Spel: Gefle (2)
  • Odds: 1,95 @ Ladbrokes
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 15/8

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!