Craiova – RB Leipzig

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Craiova kommer inte kunna vända på dubbelmötet mot stjärnspäckade RB Leipzig i Europa League-kvalet och kommer i första hand rädda deras anseende. Som om skillnaden mellan tysk och rumänsk fotboll, inte var tillräckligt stora. Hemmalaget är uppenbarligen inte ens ett utav de inhemska topplagen. Nuvarande säsong har dessutom inletts på ett mindre bra sätt, med 1-2-1 i upptakten av serien.

Leipzig segrade med 3-1 i första mötet. Leipzig kanske inte direkt ska hyllas för en hemmamatch mot denna typ av motstånd, men det räcker för att redan nu kunna fastslå att dem är vidare. Skulle krävas ett under för att fallet inte skulle bli sådant. Krafterna bör sparas här. Det är sannolikt lite av den planen som Leipzig kommer till spel med. Rotation är att vänta, vilket lär innebära en jämn match.

Jag spelar på under 3,25 mål (Asian Handicap) till 1,64 @ ComeOn.

  • Match: Craiova – RB Leipzig
  • Spel: Under 3,25 (AH)
  • Odds: 1,64 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 16/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar