Hammarby – Örebro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby kommer från ett 0-0-kryss borta mot Norrköping. Stockholmarna kom undan med blotta förskräckelsen. Toppkonkurrenten hade klart fler målchanser i matchen. Samtidigt är det såklart väldig starkt att undvika förlust trots mindre bra spel. Annars ser det fortsatt bra ut hos allsvenska tabelltvåan. Hos lagets offensiv finns flera vassa kort som kan göra jobbet. Bakåt i banan sitter det mesta hyfsat.

Örebro kan knappt se ljuset i tunneln, så fruktansvärt usla de varit sedan efter uppehållet: sex matcher, ett kryss och fem förluster. Den värsta av dessa nederlag kom nu senast, i ett hemmamöte med BP. Det finns även flera avbräck som spelar in och försvagar närkingarna rejält: på Brorsson, Lorentzson och Igboananike. Hemmalaget måste förmodligen vinna här för att sätta press på AIK i guldstriden.

Jag spelar på Hammarby -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – Örebro
  • Spel: Hammarby -1,0 (AH)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar